Šaltibarščių receptas pagal Audronę: juos gardina neįprastu ingredientu

Šaltibarščiai pagaminami labai greitai, todėl netrukus mėgavausi savo svajonių vakariene. Šįsyk šaltibarščius dariau su mėtų skonio mineraliniu vandeniu. Skonis tiesiog nuostabus“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

Reikės: 1 l. šaltibarščių kefyro, 200 ml.mėtų skonio mineralinio vandens ( švelniai gazuoto ), 23 virtų burokėlių (ar marinuotų, kas mėgsta rūgštesnius), agurkų, svogūno laiškų, krapų, druskos.

Šaltibarščių receptas

Burokėlius sutarkavau burokine trintuve, supjausčiau agurkus, svogūnų laiškus, krapus. Į dubenį sudėjau supjaustytus produktus ir supyliau kefyrą ir mineralinį vandenį. Šaltibarščius išmaišiau, pagardinau druska ir krapais. Papjausčiau kietai virtą kiaušinį (nebūtina).

Šaltibarščiai paruošti. Prie šaltibarščių patiekiau ant sviesto apkeptas virtas bulves.

Šaltinis: Gamink su Audrone


Rašyti komentarą...
v
valdas
2021-04-12 19:28:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
o ,gal dar cepelinus gaminti is pocorno su sienu,nu skanumelis gai ,butu.
Atsakyti
0

R
Remigijus
2021-04-13 00:03:04
Pranešti apie netinkamą komentarą
Klounai* kiekvienas, net girtas vyras, sugeba padaryti tokius netgi geresnius šaltibarščius! Už ironiškai išgarbintus ir nepnytai pamirštus senoves šėnapiūtės vitaminus *
Atsakyti
-1

P
Petriokas
2021-04-13 00:47:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
O kur mana redikels ir kiaušiniuks??? Dar agurkiuka šviežia papjaustit...
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (7)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų