Šaltibarščių receptas pagal Audronę: juos gardina neįprastu ingredientu

, Publikuota 2021.04.12 11:45

Grazina 2021-04-14 23:43:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Negadink lietuviško maisto   ATSAKYTI
Petriokas 2021-04-13 00:47:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O kur mana redikels ir kiaušiniuks??? Dar agurkiuka šviežia papjaustit...   ATSAKYTI
Remigijus 2021-04-13 00:03:04
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Klounai* kiekvienas, net girtas vyras, sugeba padaryti tokius netgi geresnius šaltibarščius! Už ironiškai išgarbintus ir nepnytai pamirštus senoves šėnapiūtės vitaminus *    ATSAKYTI
Vaida 2021-04-12 22:48:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Atsiprašau komentaras turėjo būti apie tinginio gamybą ir ten dedamą cukrų...    ATSAKYTI
Prašome įvesti savo vardąVaida 2021-04-12 22:45:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Atsiprašau ir kam dėti cukraus jei naudojate saldų kondensuotą pieną ir sausainiai dar su cukrumi?   ATSAKYTI
valdas 2021-04-12 19:28:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
o ,gal dar cepelinus gaminti is pocorno su sienu,nu skanumelis gai ,butu.    ATSAKYTI
Seimininke 2021-04-12 12:15:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Ką ką, bet saltibarscius lietuvės gamina skaniai, jokia čia ne naujiena pasakė, senas receptas, yra dar geresniu   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų