Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų rūgštynių (padažui)
  • 100 gramų svogūnų (padažui)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (padažui)
  • 200 mililitrų grietinėlės (padažui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • šiek tiek aliejaus
  • 300 gramų žuvies

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sukapokite svogūną ir rūgštynes.
    Svogūną pakepinkite 2-3 minutes. Po to sudėkite rūgštynes ir įpilkite 2-3 šaukštus vandens. Troškinkite 2-3 minutes.
    Supilti grietinėlę.
    Berti miltų ir druskos, maišykite, kol pradės tirštėti.
    Žuvį įtrinkite prieskoniais. Pavoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, vėl miltuose ir ir kepkite iš abiejų pusių apie 15 minučių.
    Patiekite su padažu. :-)

Autorius: Veronika

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų rūgštynių (padažui)
  • 100 gramų svogūnų (padažui)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (padažui)
  • 200 mililitrų grietinėlės (padažui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • šiek tiek aliejaus
  • 300 gramų žuvies

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sukapokite svogūną ir rūgštynes.
    Svogūną pakepinkite 2-3 minutes. Po to sudėkite rūgštynes ir įpilkite 2-3 šaukštus vandens. Troškinkite 2-3 minutes.
    Supilti grietinėlę.
    Berti miltų ir druskos, maišykite, kol pradės tirštėti.
    Žuvį įtrinkite prieskoniais. Pavoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, vėl miltuose ir ir kepkite iš abiejų pusių apie 15 minučių.
    Patiekite su padažu. :-)

Autorius: Veronika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų