Sukapokite svogūną ir rūgštynes. Svogūną pakepinkite 2-3 minutes. Po to sudėkite rūgštynes ir įpilkite 2-3 šaukštus vandens. Troškinkite 2-3 minutes. Supilti grietinėlę. Berti miltų ir druskos, maišykite, kol pradės tirštėti. Žuvį įtrinkite prieskoniais. Pavoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, vėl miltuose ir ir kepkite iš abiejų pusių apie 15 minučių. Patiekite su padažu. :-)
Autorius: Veronika
INGREDIENTAI:
50 gramų rūgštynių (padažui)
100 gramų svogūnų (padažui)
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (padažui)
200 mililitrų grietinėlės (padažui)
šiek tiek druskos
šiek tiek druskos (padažui)
šiek tiek aliejaus
300 gramų žuvies
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sukapokite svogūną ir rūgštynes. Svogūną pakepinkite 2-3 minutes. Po to sudėkite rūgštynes ir įpilkite 2-3 šaukštus vandens. Troškinkite 2-3 minutes. Supilti grietinėlę. Berti miltų ir druskos, maišykite, kol pradės tirštėti. Žuvį įtrinkite prieskoniais. Pavoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, vėl miltuose ir ir kepkite iš abiejų pusių apie 15 minučių. Patiekite su padažu. :-)