Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek muskato
  • 4 vienetai veršienos (gabaliukais)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Garnyrui: brokolių arba agurkų.

    Veršieną įtrinkite prieskoniais ir pamarinuokite apie 1 valandą. Mėsos gabaliukus sudėkite ant aliejumi pateptos skardos, ant viršaus uždėkite citrinos griežinėlius, uždenkite folija ir kepkite apie 30 min. orkaitėje. Po to foliją nuimkite ir dar kepkite 10 min. Garnyrui brokolius išvirkit pasūdytame vandenyje. Jei tieksit su agurkais, juos supjaustykit šiaudeliais.

Autorius: Sandrius

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek muskato
  • 4 vienetai veršienos (gabaliukais)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Garnyrui: brokolių arba agurkų.

    Veršieną įtrinkite prieskoniais ir pamarinuokite apie 1 valandą. Mėsos gabaliukus sudėkite ant aliejumi pateptos skardos, ant viršaus uždėkite citrinos griežinėlius, uždenkite folija ir kepkite apie 30 min. orkaitėje. Po to foliją nuimkite ir dar kepkite 10 min. Garnyrui brokolius išvirkit pasūdytame vandenyje. Jei tieksit su agurkais, juos supjaustykit šiaudeliais.

Autorius: Sandrius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų