INGREDIENTAI:
- 250 gramų bulvių (virtos)
 - 2 valgomieji šaukštai krakmolo
 - 2 vienetai kiaušinių
 - 150 gramų kvietinių miltų
 - 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
 - 400 gramų varškės
 - šiek tiek druskos
 - 5 valgomieji šaukštai sviesto
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virtos bulvės sumalamos, sumaišomos su pertrinta varške, sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su 3 šaukštais sviesto, suberiami miltai, krakmolas, sukrečiami išplakti baltymai. Iš tešlos voliojami voleliai, jie supjaustomi 3 cm ilgio gabaliukais ir verdami pasūdytame vandenyje. Tiekiami užpilti 2 šaukštais tirpinto sviesto su džiūvėsėliais.
 
REKLAMA
 
  
