Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai paprikų
- 1 sauja petražolių
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 150 gramų sūris (brynza)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprikas iškepti orkaitėje ant grotelių. Iškeptas paprikas iškart sudėti į maišelį ir palaikyti jame. Vėliau nupjauti jų viršūnėles ir išimti sėklas.
Įdaryti paprikas smulkintu sūriu, sumaišytu su su pjaustytomis petražolėmis. Paprikas įdaryti taip, kad liktų plokščios.
Kiaušinį suplakti su miltais ir pienu, pasūdyti ir įberti pipirų.
Paprikas pavolioti kiaušinio mišinyje ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Patiekti su grietine, sumaišyta su česnaku ir žalumynais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai paprikų
- 1 sauja petražolių
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 150 gramų sūris (brynza)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprikas iškepti orkaitėje ant grotelių. Iškeptas paprikas iškart sudėti į maišelį ir palaikyti jame. Vėliau nupjauti jų viršūnėles ir išimti sėklas.
Įdaryti paprikas smulkintu sūriu, sumaišytu su su pjaustytomis petražolėmis. Paprikas įdaryti taip, kad liktų plokščios.
Kiaušinį suplakti su miltais ir pienu, pasūdyti ir įberti pipirų.
Paprikas pavolioti kiaušinio mišinyje ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Patiekti su grietine, sumaišyta su česnaku ir žalumynais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą