INGREDIENTAI:
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų (laiškai)
- 2 vienetai kiaulienos kumpio (virtas, griežinėliai)
- 2 vienetai batono (riekelės)
- 2 vienetai pieno (griežinėliai)
- šiek tiek sviesto
- šiek tiek čili pipirų (maltas)
- šiek tiek garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Batono (baltos duonos) riekelės apkepinamos, aptepamos sviestu ir trupučiu garstyčių, ant kiekvienos uždedama po kumpio, sūrio bei pomidoro griežinėlį. Pastarasis apibarstomas pipirais. Paruošti sumuštiniai įkišami į įkaitintą orkaitę ir joje apkepami. Sūriui pradėjus lydytis, sumuštiniai ištraukiami ir apibarstomi prieskoniniais žalumynais.
REKLAMA