INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
  -   2 vienetai   svogūnų 
  -   500 gramų   kiaulės prandinės 
  -   2 vienetai   kiaušinių 
  -   500 gramų   kvietinių miltų 
  -   šiek tiek   vandens 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   250 gramų   sviesto 
  -   100 gramų   grietinės 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Iš miltų, kiaušinių, grietinės, 225 g sviesto bei šiek tiek druskos užminkome tešlą. Reikia minkyti tol kol nelips prie rankų. Užminkytą tešlą dedame 1 val į šaldytuvą.
 Įdarui smulkiai supjaustome mėsą (malta netinka), smulkiai supjaustome svogūnus. Į mėsą sudedame svogūnus, prieskonius, ištirpintus 25 g sviesto ir šiek tiek vandens. Viską gerai išmaišome.
 Tešlą kočiojame, padarom norimo dydžio apskritimus, dedame įdaro ir formuojame kibinus. Dedame į skardą, patepame kiaušinio tryniu, išplaktu su šaukštu vandens.
 Kepame apie 40 min 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
 Skanaus.   
    Autorius: Rita 
     REKLAMA