Išplakite kiaušinius su cukrumi. Įmaišykite majonezą, po to sutirštintą pieną. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į skystą tešlos masę. Kepkite 3-4 lakštus atskirai arba supilkite tešlą į 26 cm skersmens kepimo indą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 25-30 min. Iškepusį biskvitą supjaustykite į 3-4 lakštus. Kremui: grietinėlę išplakite su cukrumi. Lakštus pertepkite kremu ir dėkite vieną ant kito. Torto viršų ir šonus aptepkite likusiu kremu ir apibarstykite sutarkuotu šokoladu. Galima sluoksniuos pertepti ir uogiene, įdėti vaisių gabaliukų ir t.t.
Autorius: Monika
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus (kremui)
200 gramų cukraus (tešlai)
6 vienetai kiaušinių (tešlai)
550 gramų kvietinių miltų (tešlai)
380 gramų pieno (sutirštintas, tešlai)
250 gramų majonezo (tešlai)
800 gramų grietinėlės (30-33 proc., kremui)
220 gramų pieniško šokolado (ar juodas)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakite kiaušinius su cukrumi. Įmaišykite majonezą, po to sutirštintą pieną. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į skystą tešlos masę. Kepkite 3-4 lakštus atskirai arba supilkite tešlą į 26 cm skersmens kepimo indą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 25-30 min. Iškepusį biskvitą supjaustykite į 3-4 lakštus. Kremui: grietinėlę išplakite su cukrumi. Lakštus pertepkite kremu ir dėkite vieną ant kito. Torto viršų ir šonus aptepkite likusiu kremu ir apibarstykite sutarkuotu šokoladu. Galima sluoksniuos pertepti ir uogiene, įdėti vaisių gabaliukų ir t.t.