Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (virimui)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (riešutinis)
  • 1 stiklinė uogienės (tiršta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, vandens, riešutinio sviesto ir druskos išminkyti kietą tešlą, ją plonai iškočioti, stikline išspausti skrituliukus, į kiekvieno vidų dėti tirštos uogienės ir gerai užspausti kraščiukus.
    Padarytus pyragėlius išvirti aliejuje, išėmus pabarstyti cukraus pudra.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų