Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (marinuoti)
- 4 česnakų
- 0.5 vieneto svogūnų
- 200 gramų kalmarų
- šiek tiek aliejaus
- 1 vienetas burokėlių (žali)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalmarus išvirti ir supjaustyti šiaudeliais.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir sumaišyti su supjaustytais česnakais, užpilti skysčiu nuo marinuotų agurkų. Pašauti į mikrobanginę krosnelę 3 min. Ištraukti ir nupilti skystį.
Buroką supjaustyti šiaudeliais, užpilti marinuotų agurkų raugu ir pavirti (po užvirimo) 15 min. Išvirus, skystį nupilti.
Agurkus supjaustyti taip pat šiaudeliais.
Produktus sudėti sluoksniais: burokai, agurkai, kalmarai ir svogūnai su česnakais. Užpilti aliejumi.
Duoti pastovėti mišrainei 30 min. šaldytuve.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (marinuoti)
- 4 česnakų
- 0.5 vieneto svogūnų
- 200 gramų kalmarų
- šiek tiek aliejaus
- 1 vienetas burokėlių (žali)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalmarus išvirti ir supjaustyti šiaudeliais.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir sumaišyti su supjaustytais česnakais, užpilti skysčiu nuo marinuotų agurkų. Pašauti į mikrobanginę krosnelę 3 min. Ištraukti ir nupilti skystį.
Buroką supjaustyti šiaudeliais, užpilti marinuotų agurkų raugu ir pavirti (po užvirimo) 15 min. Išvirus, skystį nupilti.
Agurkus supjaustyti taip pat šiaudeliais.
Produktus sudėti sluoksniais: burokai, agurkai, kalmarai ir svogūnai su česnakais. Užpilti aliejumi.
Duoti pastovėti mišrainei 30 min. šaldytuve.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą