• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (marinuoti)
  • 4 česnakų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 200 gramų kalmarų
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 vienetas burokėlių (žali)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalmarus išvirti ir supjaustyti šiaudeliais.
    Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir sumaišyti su supjaustytais česnakais, užpilti skysčiu nuo marinuotų agurkų. Pašauti į mikrobanginę krosnelę 3 min. Ištraukti ir nupilti skystį.
    Buroką supjaustyti šiaudeliais, užpilti marinuotų agurkų raugu ir pavirti (po užvirimo) 15 min. Išvirus, skystį nupilti.
    Agurkus supjaustyti taip pat šiaudeliais.
    Produktus sudėti sluoksniais: burokai, agurkai, kalmarai ir svogūnai su česnakais. Užpilti aliejumi.
    Duoti pastovėti mišrainei 30 min. šaldytuve.

Autorius: Laima

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (marinuoti)
  • 4 česnakų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 200 gramų kalmarų
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 vienetas burokėlių (žali)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalmarus išvirti ir supjaustyti šiaudeliais.
    Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir sumaišyti su supjaustytais česnakais, užpilti skysčiu nuo marinuotų agurkų. Pašauti į mikrobanginę krosnelę 3 min. Ištraukti ir nupilti skystį.
    Buroką supjaustyti šiaudeliais, užpilti marinuotų agurkų raugu ir pavirti (po užvirimo) 15 min. Išvirus, skystį nupilti.
    Agurkus supjaustyti taip pat šiaudeliais.
    Produktus sudėti sluoksniais: burokai, agurkai, kalmarai ir svogūnai su česnakais. Užpilti aliejumi.
    Duoti pastovėti mišrainei 30 min. šaldytuve.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų