Kalmarus išvirti ir supjaustyti šiaudeliais. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir sumaišyti su supjaustytais česnakais, užpilti skysčiu nuo marinuotų agurkų. Pašauti į mikrobanginę krosnelę 3 min. Ištraukti ir nupilti skystį. Buroką supjaustyti šiaudeliais, užpilti marinuotų agurkų raugu ir pavirti (po užvirimo) 15 min. Išvirus, skystį nupilti. Agurkus supjaustyti taip pat šiaudeliais. Produktus sudėti sluoksniais: burokai, agurkai, kalmarai ir svogūnai su česnakais. Užpilti aliejumi. Duoti pastovėti mišrainei 30 min. šaldytuve.
Autorius: Laima
INGREDIENTAI:
3 vienetai agurkų (marinuoti)
4 česnakų
0.5 vieneto svogūnų
200 gramų kalmarų
šiek tiek aliejaus
1 vienetas burokėlių (žali)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalmarus išvirti ir supjaustyti šiaudeliais. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir sumaišyti su supjaustytais česnakais, užpilti skysčiu nuo marinuotų agurkų. Pašauti į mikrobanginę krosnelę 3 min. Ištraukti ir nupilti skystį. Buroką supjaustyti šiaudeliais, užpilti marinuotų agurkų raugu ir pavirti (po užvirimo) 15 min. Išvirus, skystį nupilti. Agurkus supjaustyti taip pat šiaudeliais. Produktus sudėti sluoksniais: burokai, agurkai, kalmarai ir svogūnai su česnakais. Užpilti aliejumi. Duoti pastovėti mišrainei 30 min. šaldytuve.