Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių (virti)
- 200 mililitrų majonezo
- 3 vienetai marinuotų agurkų
- 300 gramų konservuotų žirnelių
- 300 gramų dešros (virta)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dešrą, agurkus bei kietai išvirtus kiaušinius supjaustyti kubeliais, svogūną smulkiai sukapoti ir sudėti viską kartu su žirneliais į vieną dubenį. Dėti majonezą, prieskonius pagal skonį ir viską išmaišyti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių (virti)
- 200 mililitrų majonezo
- 3 vienetai marinuotų agurkų
- 300 gramų konservuotų žirnelių
- 300 gramų dešros (virta)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dešrą, agurkus bei kietai išvirtus kiaušinius supjaustyti kubeliais, svogūną smulkiai sukapoti ir sudėti viską kartu su žirneliais į vieną dubenį. Dėti majonezą, prieskonius pagal skonį ir viską išmaišyti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą