Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų kopūstų
- 1 vienetas morkų
- 2 vienetai pomidorų pastos (marinuoti)
- 250 gramų rūgštynių (sūdytos)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- 5 litrai sultinio
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų miežinių kruopų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į išvirtą mėsos sultinį dedame miežines kruopas, svieste pakepintus svogūnus, morkas, marinuotų pomidorų ir kopūstus. Verdame 15 min. Po to įdedame sūdytų rūgštynių, prieskonių ir paverdame 5 min. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų kopūstų
- 1 vienetas morkų
- 2 vienetai pomidorų pastos (marinuoti)
- 250 gramų rūgštynių (sūdytos)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- 5 litrai sultinio
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų miežinių kruopų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į išvirtą mėsos sultinį dedame miežines kruopas, svieste pakepintus svogūnus, morkas, marinuotų pomidorų ir kopūstus. Verdame 15 min. Po to įdedame sūdytų rūgštynių, prieskonių ir paverdame 5 min. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą