INGREDIENTAI:
- 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (SANTA MARIA)
- 10 gramų petražolių (šviežios)
- 150 gramų pomidorų pastos (džiovinti)
- 1 vienetas svogūnų (maži, pjaustyti kubeliais)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 200 gramų makaronų (spageti)
- 75 gramai grietinėlės (35% riebumo)
- 25 gramai parmezano sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ingredientai nurodyti 4 asmenims.
Virkite spageti makaronus maždaug 8 min., į vandenį įpylę šiek tiek aliejaus ir pabarstę druska.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų su sviestu, sudėkite svogūno kubelius. Kelias minutes pakepkite. Įdėkite džiovintus pomidorus. Viską pabarstykite SANTA MARIA raudonėliu, druska, SANTA MARIA pipirais, įpilkite grietinėles ir kepkite dar kelias minutes.
Apipilkite spageti makaronus padažu, apibarstykite parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.
Autorius: Santa Maria
REKLAMA