Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 bananų (nepernokę)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 5 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų (sėklos)
  • 1 vienetas kiaušinių (baltymas)
  • 80 gramų kvietinių miltų
  • 150 mililitrų vandens
  • šiek tiek aliejaus (žemės riešutų, arba kukurūzų)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis sazemų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš krakmolo, kepimo miltelių bei miltų užmaišykite tešlą. Maišant pamažu supilkite vandenį, baltymą, sezamų aliejų. Bananus nulupkite ir supjaustykite į 8 vienodo dydžio gabalėlius. Keptuvėje be riebalų ant vidutinės ugnies pakepinkite sezamų sėklas, kol jos šiek tiek paruduos. Kepinant keptuvę reikia retkarčiais pakratyti. Išimkite. Keptuvėjė su išgaubtu dugnu arba gruzdintuvėje įkaitinkite aliejų, bananų gabalėlius panardinkite į tešlą ir iškart virkite aliejuje 3-4 min., kol jie įgaus šviesiai rusvą atspalvį. Geriausia virti porcijomis, kad gabalėliai galėtų laisvai plaukioti aliejuje. Išimkite kiaurasamčiu ir nuvarvinkite ant popirinės servetėlės. Puode maišydami įkaitinkite medų su citrinos sultimis, užpilkite ant išvirtų bananų. Pabarstykite sezamų sėklomis.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 4 bananų (nepernokę)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 5 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų (sėklos)
  • 1 vienetas kiaušinių (baltymas)
  • 80 gramų kvietinių miltų
  • 150 mililitrų vandens
  • šiek tiek aliejaus (žemės riešutų, arba kukurūzų)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis sazemų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš krakmolo, kepimo miltelių bei miltų užmaišykite tešlą. Maišant pamažu supilkite vandenį, baltymą, sezamų aliejų. Bananus nulupkite ir supjaustykite į 8 vienodo dydžio gabalėlius. Keptuvėje be riebalų ant vidutinės ugnies pakepinkite sezamų sėklas, kol jos šiek tiek paruduos. Kepinant keptuvę reikia retkarčiais pakratyti. Išimkite. Keptuvėjė su išgaubtu dugnu arba gruzdintuvėje įkaitinkite aliejų, bananų gabalėlius panardinkite į tešlą ir iškart virkite aliejuje 3-4 min., kol jie įgaus šviesiai rusvą atspalvį. Geriausia virti porcijomis, kad gabalėliai galėtų laisvai plaukioti aliejuje. Išimkite kiaurasamčiu ir nuvarvinkite ant popirinės servetėlės. Puode maišydami įkaitinkite medų su citrinos sultimis, užpilkite ant išvirtų bananų. Pabarstykite sezamų sėklomis.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų