Grybų padažui: 15 g grybų grietinėlė, pagal skonį sviestas, pagal skonį grybų sultinys, pagal skonį
Mėsą sumalkite kartu su piene išmirkytu batonu, sudėkite 2 svogūnus. Įmuškite 1 kiaušinį, įberkite druskos, pipirų. Viską gerai išmaišykite. Padarykite blynelius, apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir saulėgrąžose. Kepkite keptuvėje. (paprastai kepant faršas gali likti žalias, tad aš kepdama keptuvę uždengiau dangčiu). Tuo tarpu galite pasigaminti grybų padažą. Sudėkite į keptuvę grybus, įdėkite šiek tiek sviesto, įpilkite kiek grietinėlės ir grybų sultinio. Viską sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais.
Autorius: Virėja
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
100 gramų saulėgrąžų
3 vienetai svogūnų
400 gramų kiaulienos
3 vienetai kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų (apvoliojimui)
1 vienetas batono (riekė)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybų padažui: 15 g grybų grietinėlė, pagal skonį sviestas, pagal skonį grybų sultinys, pagal skonį
Mėsą sumalkite kartu su piene išmirkytu batonu, sudėkite 2 svogūnus. Įmuškite 1 kiaušinį, įberkite druskos, pipirų. Viską gerai išmaišykite. Padarykite blynelius, apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir saulėgrąžose. Kepkite keptuvėje. (paprastai kepant faršas gali likti žalias, tad aš kepdama keptuvę uždengiau dangčiu). Tuo tarpu galite pasigaminti grybų padažą. Sudėkite į keptuvę grybus, įdėkite šiek tiek sviesto, įpilkite kiek grietinėlės ir grybų sultinio. Viską sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais.