REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 15 gramų kakavos
  • 100 gramų margarino
  • 250 gramų medaus
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno (patepimui)
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas prieskonių (meduolių, pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Medų, cukrų, druską, margariną ir vandenį pakaitink dažnai pamaišydama. Atvėsink. Sudėk 350g miltų, kakavą, prieskonius ir suminkyk tešlą. Tešlą uždenk ir palik 24 valandoms. Dabar įminkyk į tešlą likusius miltus. Iš tešlos iškočiok 5 mm storio lakštą ir išspausk meduoliukus. Kepk 150 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių. Skanaus.

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 15 gramų kakavos
  • 100 gramų margarino
  • 250 gramų medaus
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno (patepimui)
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas prieskonių (meduolių, pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Medų, cukrų, druską, margariną ir vandenį pakaitink dažnai pamaišydama. Atvėsink. Sudėk 350g miltų, kakavą, prieskonius ir suminkyk tešlą. Tešlą uždenk ir palik 24 valandoms. Dabar įminkyk į tešlą likusius miltus. Iš tešlos iškočiok 5 mm storio lakštą ir išspausk meduoliukus. Kepk 150 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių. Skanaus.

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų