Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių
  • 1 vienetas salierų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (tirpinti)
  • 800 gramų jautienos (nugarinė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa pamušama kūjeliu, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, cukrumi, aliejumi, apibarstoma daržovėmis ir 2—3 val. laikoma šaldytuve. Vėliau mėsa dedama į keptuvą su įkaitusiais riebalais ir 30 min. kepama su tomis pačiomis daržovėmis, kuriose marinuota, palaistant atsiradusiomis sultimis. Mėsą ir daržoves galima kepti ir griliuje.
    Kepsnys tiekiamas supjaustytas ir sudėtas į pašildytą pusdubenį. Prie jo tinka riebaluose virtos bulvės, troškintos pupelės, nevirtų daržovių salotos.

Autorius: Loreta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių
  • 1 vienetas salierų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (tirpinti)
  • 800 gramų jautienos (nugarinė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa pamušama kūjeliu, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, cukrumi, aliejumi, apibarstoma daržovėmis ir 2—3 val. laikoma šaldytuve. Vėliau mėsa dedama į keptuvą su įkaitusiais riebalais ir 30 min. kepama su tomis pačiomis daržovėmis, kuriose marinuota, palaistant atsiradusiomis sultimis. Mėsą ir daržoves galima kepti ir griliuje.
    Kepsnys tiekiamas supjaustytas ir sudėtas į pašildytą pusdubenį. Prie jo tinka riebaluose virtos bulvės, troškintos pupelės, nevirtų daržovių salotos.

Autorius: Loreta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų