Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (marinuoti)
- 4 vienetai bulvių (nedidelės)
- 1 vienetas česnakų (mažas)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas paprikų (maža, marinuota (arba ne), raudonoji)
- 4 arbatiniai šaukšteliai majonezo
- 3 vienetai pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- 20 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nulupti, perpjauti į dvi dalis, kad būtų viena didesnė pusė, išskobti abi bulvės puses.
Į dubenėlį sudėti smulkiai supjaustytus pievagrybius, papriką, agurkėlį, česnaką, krapus, apiberti druska ir pipirais. Viską išmaišyti.
Tuomet tolygiai paskirstyti masę į išskobtą didesnę bulvių pusę. Ant viršaus dėti gabalėlį sviesto. Užtepti po šaukštelį ant kiekvienos majonezo ir ant viršaus dėti tarkuotą sūrį. Uždengti bulves antromis, mažosiomis pusėmis, suvynioti kiekvieną bulvę atskirai į foliją. 200 C įkaitintoje orkaitėje kepti 40 min. SKANAUS!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (marinuoti)
- 4 vienetai bulvių (nedidelės)
- 1 vienetas česnakų (mažas)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas paprikų (maža, marinuota (arba ne), raudonoji)
- 4 arbatiniai šaukšteliai majonezo
- 3 vienetai pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- 20 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nulupti, perpjauti į dvi dalis, kad būtų viena didesnė pusė, išskobti abi bulvės puses.
Į dubenėlį sudėti smulkiai supjaustytus pievagrybius, papriką, agurkėlį, česnaką, krapus, apiberti druska ir pipirais. Viską išmaišyti.
Tuomet tolygiai paskirstyti masę į išskobtą didesnę bulvių pusę. Ant viršaus dėti gabalėlį sviesto. Užtepti po šaukštelį ant kiekvienos majonezo ir ant viršaus dėti tarkuotą sūrį. Uždengti bulves antromis, mažosiomis pusėmis, suvynioti kiekvieną bulvę atskirai į foliją. 200 C įkaitintoje orkaitėje kepti 40 min. SKANAUS!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą