Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (virtos, didelės)
  • šiek tiek petražolių
  • 180 gramų pievagrybių (marinuoti)
  • 400 mililitrų vandens
  • 0.5 vieneto grybų (sultinys, kubelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užvirti vandenį, sudėti supjaustytas bulves, pievagrybius, petražoles ir sultinį. Pavirti 5 min. Po to viską sutrinti blenderiu arba per sietelį. Tiekti su skrebučiu. Skanaus.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (virtos, didelės)
  • šiek tiek petražolių
  • 180 gramų pievagrybių (marinuoti)
  • 400 mililitrų vandens
  • 0.5 vieneto grybų (sultinys, kubelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užvirti vandenį, sudėti supjaustytas bulves, pievagrybius, petražoles ir sultinį. Pavirti 5 min. Po to viską sutrinti blenderiu arba per sietelį. Tiekti su skrebučiu. Skanaus.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų