PARUOŠIMO BŪDAS:
- Biskvitui skirtus produktus išplakti, supilti į riebalais pateptą tortinę ir kepti 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje, kol pagels. Iškepusį biskvitą ataušinti. Varškę susmulkinti smulkintuvu, sudėti cukrų, grietinėlę, viską išplakti. Želatiną išbrinkinti 50 ml vandens. Išbrinkintą ir ištirpintą želatiną supilti į varškės masę ir užpilti ja biskvitą. Sušaldyti, kad varškės sluoksnis sustingtų. Želė sluoksniui skirtas vyšnias suberti į puodą su cukrumi ir pakaitinti, kol cukrus ištirps. Į šią masę supilti taip pat išbrinkintą ir ištirpintą želatiną ir užpilti ant sustingusio varškės sluoksnio. Vėl dėti pyragą šaldyti, kol viršutinis sluoksnis sustings. Sustingusį pyragą išimti iš tortinės ir ragauti. SKANAUS ;)