REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (biskvitui)
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (varškės sluoksniui)
  • 0.5 stiklinės cukraus (želė sluoksniui)
  • 2 stiklinės vyšnių (želė sluoksniui)
  • 2 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (biskvitui)
  • 200 gramų grietinėlės (varškės sluoksniui)
  • 400 gramų varškės (varškės sluoksniui)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (biskvitui)
  • 1.5 valgomojo šaukšto želatinos (varškės sluoksniui)
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos (želė sluoksniui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (biskvitui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (biskvitui)
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (varškės sluoksniui)
  • 0.5 stiklinės cukraus (želė sluoksniui)
  • 2 stiklinės vyšnių (želė sluoksniui)
  • 2 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (biskvitui)
  • 200 gramų grietinėlės (varškės sluoksniui)
  • 400 gramų varškės (varškės sluoksniui)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (biskvitui)
  • 1.5 valgomojo šaukšto želatinos (varškės sluoksniui)
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos (želė sluoksniui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (biskvitui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Biskvitui skirtus produktus išplakti, supilti į riebalais pateptą tortinę ir kepti 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje, kol pagels. Iškepusį biskvitą ataušinti. Varškę susmulkinti smulkintuvu, sudėti cukrų, grietinėlę, viską išplakti. Želatiną išbrinkinti 50 ml vandens. Išbrinkintą ir ištirpintą želatiną supilti į varškės masę ir užpilti ja biskvitą. Sušaldyti, kad varškės sluoksnis sustingtų. Želė sluoksniui skirtas vyšnias suberti į puodą su cukrumi ir pakaitinti, kol cukrus ištirps. Į šią masę supilti taip pat išbrinkintą ir ištirpintą želatiną ir užpilti ant sustingusio varškės sluoksnio. Vėl dėti pyragą šaldyti, kol viršutinis sluoksnis sustings. Sustingusį pyragą išimti iš tortinės ir ragauti. SKANAUS ;)

Autorius: Vilma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų