REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų vištiena (malta)
  • 1 vienetas vištiena (višta (2 kg) )
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas morkų (didelės)
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 sauja ryžių
  • 1 saujelė kedro riešutų
  • 2 galvos svogūnų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sviesto (kepimui)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas kiaušinių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų vištiena (malta)
  • 1 vienetas vištiena (višta (2 kg) )
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas morkų (didelės)
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 sauja ryžių
  • 1 saujelė kedro riešutų
  • 2 galvos svogūnų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sviesto (kepimui)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas kiaušinių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. "Išrenkite" vištą iš odos: perpjaukite odą per krūtinę, atskirkite nuo mėsos, palikdami tik sparnelius, kumpelius ir uodegytę. Visa tai darykite aštriu peiliu ir labai atsargiai, kad neįpjautumėte odos. Vištos "išnarą" įtrinkite prieskoniais, druska, česnaku. Ruoškite įdarą: apvirkite ryžius, pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, česnakus ir plonais šiaudeliais sutarkuotas morkas, po to sudėkite perpus perpjovę džiovintus abrikosus (galima dėti ir džiovintų slyvų, kedro riešutus ir sviestą, viską dar šiek tiek pakepkite. Dėkite į dubenį smulkiai supjaustytą vištienos krūtinėlės filė, maltą vištieną, prieskonius, druską, pipirus, kiaušinį, ryžius, apkepintas daržoves. Viską išmaišykite. Paruoštą įdarą dėkite į vištos odelę ir užsiūkite mediniais pagaliukais. Kepkite orkaitėje apie 1h 20 min. nuolat palaistydami kepinio padažu.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų