INGREDIENTAI:
- 150 gūželių krevečių
- 1 vienetas ananasų
- 3 vienetai kiaušinių (virti)
- 2 arbatiniai šaukšteliai citrinų sultys
- 100 gramų sūris (fermentinis arba mocarela, tarkuotas)
- 100 gramų vištiena (krūtinėlė, apkepta su prieskoniai)
- 0.5 gūželės salotų
- šiek tiek majonezo
- 1 lapas laurų lapų
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek čiobrelių
- 1 žiupsnelis druskos
- šiek tiek majonezo
- Papuošimui:
- šiek tiek pomidorų pastos
- šiek tiek alyvuogių
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasūdytame vandenyje su prieskoninėmis žolelėmis ir lauro lapeliu išvirti krevetes (virti iki 7 min). Sūrį sutarkuoti. Salotas susmulkinti. Dalį ananaso minkštimo supjaustyti kubeliais. Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti citrinos sultimis ir išmaišyti su majonezu. Salotas sudėti į išskobtas ananasų puseles. Papuošti pomidoro griežinėliais bei žaliomis alyvuogėmis.
Autorius: Miglė