REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gūželių krevečių
  • 1 vienetas ananasų
  • 3 vienetai kiaušinių (virti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinų sultys
  • 100 gramų sūris (fermentinis arba mocarela, tarkuotas)
  • 100 gramų vištiena (krūtinėlė, apkepta su prieskoniai)
  • 0.5 gūželės salotų
  • šiek tiek majonezo
  • 1 lapas laurų lapų
  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek čiobrelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek majonezo
  • Papuošimui:
  • šiek tiek pomidorų pastos
  • šiek tiek alyvuogių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 150 gūželių krevečių
  • 1 vienetas ananasų
  • 3 vienetai kiaušinių (virti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinų sultys
  • 100 gramų sūris (fermentinis arba mocarela, tarkuotas)
  • 100 gramų vištiena (krūtinėlė, apkepta su prieskoniai)
  • 0.5 gūželės salotų
  • šiek tiek majonezo
  • 1 lapas laurų lapų
  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek čiobrelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek majonezo
  • Papuošimui:
  • šiek tiek pomidorų pastos
  • šiek tiek alyvuogių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasūdytame vandenyje su prieskoninėmis žolelėmis ir lauro lapeliu išvirti krevetes (virti iki 7 min). Sūrį sutarkuoti. Salotas susmulkinti. Dalį ananaso minkštimo supjaustyti kubeliais. Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti citrinos sultimis ir išmaišyti su majonezu. Salotas sudėti į išskobtas ananasų puseles. Papuošti pomidoro griežinėliais bei žaliomis alyvuogėmis.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų