• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių (virtos)
  • 2 kilogramai bulvių (žalios)
  • šiek tiek kopūstų (džiovinti lapai)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui:
    rūkytų lašinukų;
    svogūnų;
    prieskonių.
    gietinės.

    Sutarkuojame bulves ir jas šiek tiek apsunkiame, sudedame virtas grūstas ar sumaltas bulves, druską ir išmaišome.

    Džiovintus kopūstų lapus nuplikome verdančiu vandeniu ir suklojame į skardą, ant jų paskleidžiame bulvių masę ir kepame apie 1 val.

    Iškepus, apverčiame, nulupame kopūstų lapus, supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir sudedame į puodą. Ant viršaus užpilame spirgučių padažą ir po 10 min. pateikiame į stalą. Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių (virtos)
  • 2 kilogramai bulvių (žalios)
  • šiek tiek kopūstų (džiovinti lapai)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui:
    rūkytų lašinukų;
    svogūnų;
    prieskonių.
    gietinės.

    Sutarkuojame bulves ir jas šiek tiek apsunkiame, sudedame virtas grūstas ar sumaltas bulves, druską ir išmaišome.

    Džiovintus kopūstų lapus nuplikome verdančiu vandeniu ir suklojame į skardą, ant jų paskleidžiame bulvių masę ir kepame apie 1 val.

    Iškepus, apverčiame, nulupame kopūstų lapus, supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir sudedame į puodą. Ant viršaus užpilame spirgučių padažą ir po 10 min. pateikiame į stalą. Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų