Sutarkuojame bulves ir jas šiek tiek apsunkiame, sudedame virtas grūstas ar sumaltas bulves, druską ir išmaišome.
Džiovintus kopūstų lapus nuplikome verdančiu vandeniu ir suklojame į skardą, ant jų paskleidžiame bulvių masę ir kepame apie 1 val.
Iškepus, apverčiame, nulupame kopūstų lapus, supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir sudedame į puodą. Ant viršaus užpilame spirgučių padažą ir po 10 min. pateikiame į stalą. Skanaus.
Sutarkuojame bulves ir jas šiek tiek apsunkiame, sudedame virtas grūstas ar sumaltas bulves, druską ir išmaišome.
Džiovintus kopūstų lapus nuplikome verdančiu vandeniu ir suklojame į skardą, ant jų paskleidžiame bulvių masę ir kepame apie 1 val.
Iškepus, apverčiame, nulupame kopūstų lapus, supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir sudedame į puodą. Ant viršaus užpilame spirgučių padažą ir po 10 min. pateikiame į stalą. Skanaus.