Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 6 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 1 vienetas vanilės (ankštys)
  • 6 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 500 mililitrų grietinėlės (36% riebumo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinėlę supilame į puodą, sudedame per pusę perlaužtą vanilės ankštį ir verdame, kol suputos.
    Išvirus atvėsiname.
    Trynius su cukraus pudra išplakame iki baltos masės ir įmaišome į atvėsintą grietinėlę.
    Gautą masę supilame į kepimo indą, dedame į aukštesnę orkaitės lentyną, orkaitės apačioje padedame skardą su vandeniu ir kepame apie 30 min. 160 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą kremą paliekame atvėsti, o atvėsusį padedame 4 val. į šaldytuvą.
    Prieš patiekiant atsargiai nusausiname kremo paviršių popieriniu rankšluosčiu, apibarstome ruduoju cukrumi ir padeginame specialiu dujiniu degikliu, kol cukrus karamelizuojasi.
    Skanaus.

Autorius: Aistė

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 6 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 1 vienetas vanilės (ankštys)
  • 6 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 500 mililitrų grietinėlės (36% riebumo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinėlę supilame į puodą, sudedame per pusę perlaužtą vanilės ankštį ir verdame, kol suputos.
    Išvirus atvėsiname.
    Trynius su cukraus pudra išplakame iki baltos masės ir įmaišome į atvėsintą grietinėlę.
    Gautą masę supilame į kepimo indą, dedame į aukštesnę orkaitės lentyną, orkaitės apačioje padedame skardą su vandeniu ir kepame apie 30 min. 160 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą kremą paliekame atvėsti, o atvėsusį padedame 4 val. į šaldytuvą.
    Prieš patiekiant atsargiai nusausiname kremo paviršių popieriniu rankšluosčiu, apibarstome ruduoju cukrumi ir padeginame specialiu dujiniu degikliu, kol cukrus karamelizuojasi.
    Skanaus.

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų