Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 2 saujos graikinių riešutų
- 2 valgomieji šaukštai juodųjų serbentų
- 1 sauja krapų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 vienetai burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius išvirti, atvėsinti ir supjaustyti šiaudeliais.
Riešutus susmulkinti.
Serbentus sutrinti su cukrumi.
Sumaišyti burokėlius, riešutus, aliejų ir krapus.
Tada užpilti serbentų padažu ir atsargiai išmaišyti.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 2 saujos graikinių riešutų
- 2 valgomieji šaukštai juodųjų serbentų
- 1 sauja krapų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 vienetai burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius išvirti, atvėsinti ir supjaustyti šiaudeliais.
Riešutus susmulkinti.
Serbentus sutrinti su cukrumi.
Sumaišyti burokėlius, riešutus, aliejų ir krapus.
Tada užpilti serbentų padažu ir atsargiai išmaišyti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą