Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 litro pieno
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai ryžių aliejaus
  • 300 gramų varškės
  • 5 valgomieji šaukštai miltai
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 saujos šaldytų mėlynių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 litro pieno
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai ryžių aliejaus
  • 300 gramų varškės
  • 5 valgomieji šaukštai miltai
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 saujos šaldytų mėlynių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinio baltymus išplaku su druska iki putų, dedu trynius, pilu pieną, aliejų, dedu miltus ir gerai išplaku mikseriu.
    Tešla turi būti skysta, jei tiršta, įpilti pieno arba vandens.
    Kepti labai plonus blynus ant keptuvės iš abiejų pusių.
  2. Varškę gerai ištrinu su kiaušiniu, cukrumi.
    Kai masė tampa vientisa, įdedu mėlynes.
    Įdarą dedu ant blyno, sulankstau norima forma ir apkepu ant keptuvės.
    Paprasta, bet labai skanu.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų