Apkepinti keptuvėje faršą, susmulkintą svogūną su prieskoniais. Tada kartu sudėti smulkiai pjaustytus pievagrybius. Į paruoštą mėsos masę sudėti sutarkuotą sūrį.
Suformuoti tešlą ir įdaryti mėsos mase (aš dariau pynutes). Kepinius aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 150 - 200°C temperatūros orkaitėje apie 20 - 30 minučių.
Skanaus :)
Autorius: Aistė
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
250 gramų pievagrybių
100 gramų pieno
šiek tiek prieskonių
350 gramų mesos (kiaulienos ir jautienos faršas)
3 tešlos (mielinė, šaldyta, lakštai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atšildyti tešlą.
Apkepinti keptuvėje faršą, susmulkintą svogūną su prieskoniais. Tada kartu sudėti smulkiai pjaustytus pievagrybius. Į paruoštą mėsos masę sudėti sutarkuotą sūrį.
Suformuoti tešlą ir įdaryti mėsos mase (aš dariau pynutes). Kepinius aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 150 - 200°C temperatūros orkaitėje apie 20 - 30 minučių.