INGREDIENTAI:
- 150 gramų baklažanų (pjaustyti kubeliais, daržovių salotoms)
- 10 gramų česnakų (grūsti, daržovių salotoms)
- 120 gramų pomidorų pastos (švieži, daržovių salotoms)
- 60 gramų porų (pjaustyti kubeliais, daržovių salotoms)
- 60 gramų kvietinių miltų
- 60 gramų alyvuogių aliejaus (daržovių salotoms)
- šiek tiek grietinėlės (papuošimui)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek druskos (daržovių salotoms)
- 60 gramų aliejaus (daržovių)
- 700 gramų žuvies (baltoji, filė)
- 150 gramų cukinijos (pjaustytos kubeliais, daržovių salotoms)
- 1 arbatinis šaukštelis krapų (daržovių salotoms)
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ingredientų kiekis nurodytas 4 asmenims.
Įdėkite žuvį į dubenį, apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis, pagardinkite druska ir SANTA MARIA juodaisiais pipirais. Palikite marinuotis 10 min. Apvoliokite žuvį miltuose ir kepkite įkaitintoje keptuvėje. Kitoje keptuvėje alyvų aliejuje 3 min. pakepinkite cukinijas ir baklažanus. Sudėkite porus su česnakais ir šiek tiek pakepkite. Vėliau įdėkite pomidorus, SANTA MARIA krapus, druską ir maišydami kepkite dar 5 min. Lėkštėje išdėliokite daržoves, o ant viršaus keptą žuvį ir patiekite su grietine.
Autorius: Santa Maria
REKLAMA