REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 1
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš pirmųjų trijų ingredientų (kiaušinių, miltų ir cukraus) iškepame biskvitą. Jam atvėsus supjaustome į tris lakštus ir pertepame kremu.
- Pieną verdame su vaniliniu cukrumi, 200 g cukraus ir miltais, kol susiformuos tiršta masė. Nukėlę nuo ugnies, be perstojo maišydami, ją ataušiname. Sviestą išsukame iki purumo ir palengva įmaišome į jį atvėsusią masę. Šiuo mišiniu aptepame biskvito lakštus ir suvožiame, o tada aptepame torto šonus.
- Graikinius riešutus gerai susmulkiname peiliu. Cukrų kaitiname, kol švelniai pagelsta ir sumaišome su riešutais. Gautą masę išpilame į sviestu pateptą lėkštę, išlyginame. Kai masė visiškai ataušta, sugrūdame ją į trupinius ir apibarstome jais torto viršų bei šonus.
Skanaus.
REKLAMA