REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 7 vienetai kiaušinių
  • 7 valgomieji šaukštai cukraus
  • 7 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 300 mililitrų pieno
  • 3 arbatiniai šaukšteliai miltai
  • 200 gramų cukraus
  • 150 gramų sviesto
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • 50 graikinių riešutų
  • 80 gramų cukraus
  • 20 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 7 vienetai kiaušinių
  • 7 valgomieji šaukštai cukraus
  • 7 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 300 mililitrų pieno
  • 3 arbatiniai šaukšteliai miltai
  • 200 gramų cukraus
  • 150 gramų sviesto
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • 50 graikinių riešutų
  • 80 gramų cukraus
  • 20 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš pirmųjų trijų ingredientų (kiaušinių, miltų ir cukraus) iškepame biskvitą. Jam atvėsus supjaustome į tris lakštus ir pertepame kremu.
  2. Pieną verdame su vaniliniu cukrumi, 200 g cukraus ir miltais, kol susiformuos tiršta masė. Nukėlę nuo ugnies, be perstojo maišydami, ją ataušiname. Sviestą išsukame iki purumo ir palengva įmaišome į jį atvėsusią masę. Šiuo mišiniu aptepame biskvito lakštus ir suvožiame, o tada aptepame torto šonus.
  3. Graikinius riešutus gerai susmulkiname peiliu. Cukrų kaitiname, kol švelniai pagelsta ir sumaišome su riešutais. Gautą masę išpilame į sviestu pateptą lėkštę, išlyginame. Kai masė visiškai ataušta, sugrūdame ją į trupinius ir apibarstome jais torto viršų bei šonus.


    Skanaus.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų