REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1.5 stiklinės kopūstų (virti)
  • šiek tiek muskato (maltas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė špinatų (virti)
  • 3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 100 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 80 gramų sviesto
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti miltus su kepimo milteliais, 1 šaukšteliu druskos, sviestu ir suminkyti tešlą (galima įpilti šiek tiek vandens).
    Suminkytą tešlą maždaug 30 min. padėti į šaldytuvą.
    Susmulkinti pasūdytame vandenyje išvirtus kopūstus ir špinatus.
    Gilioje keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą aliejaus ir pakepinti jame susmulkintą svogūną bei česnaką.
    Apkepus svogūnams nuimti nuo ugnies, sudėti kopūstus, špinatus, paskaninti druska, pipirais, muskatu, likusiu aliejumi ir viską gerai išmaišyti.
    Plonu tešlos sluoksniu iškloti aliejumi pateptą kepimo formą, sudėti įdarą, per pusę perpjautus kiaušinius, užbarstyti tarkuotu sūriu ir viską uždengti plonu likusios tešlos sluoksniu.
    Kepti apie 20-35 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Valgyti šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Vaida

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1.5 stiklinės kopūstų (virti)
  • šiek tiek muskato (maltas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė špinatų (virti)
  • 3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 100 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 80 gramų sviesto
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti miltus su kepimo milteliais, 1 šaukšteliu druskos, sviestu ir suminkyti tešlą (galima įpilti šiek tiek vandens).
    Suminkytą tešlą maždaug 30 min. padėti į šaldytuvą.
    Susmulkinti pasūdytame vandenyje išvirtus kopūstus ir špinatus.
    Gilioje keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą aliejaus ir pakepinti jame susmulkintą svogūną bei česnaką.
    Apkepus svogūnams nuimti nuo ugnies, sudėti kopūstus, špinatus, paskaninti druska, pipirais, muskatu, likusiu aliejumi ir viską gerai išmaišyti.
    Plonu tešlos sluoksniu iškloti aliejumi pateptą kepimo formą, sudėti įdarą, per pusę perpjautus kiaušinius, užbarstyti tarkuotu sūriu ir viską uždengti plonu likusios tešlos sluoksniu.
    Kepti apie 20-35 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Valgyti šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Vaida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų