Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 180 gramų kviečių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 litras kefyro
  • 800 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 200 gramų grietinės
  • 1 sauja žalumynų (peletrūnas arba kalendros lapeliai (kinza))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kviečius perplauti, išvirti nedideliame kiekyje vandens, vandenį nupilti.
    Kefyrą išmaišyti su grietine, po truputį suberti miltus, praskiesti vandeniu, gerai išmaišyti ir užpilti kviečius.
    Nuolat maišant, užvirinti, paskui pavirinti 5 minutes ant silpnos ugnies.
    Sudėti sviestą ir smulkintus žalumynus, nukelti, išmaišyti.
    Skanaus.

Autorius: Ramūnas

INGREDIENTAI:

  • 180 gramų kviečių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 litras kefyro
  • 800 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 200 gramų grietinės
  • 1 sauja žalumynų (peletrūnas arba kalendros lapeliai (kinza))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kviečius perplauti, išvirti nedideliame kiekyje vandens, vandenį nupilti.
    Kefyrą išmaišyti su grietine, po truputį suberti miltus, praskiesti vandeniu, gerai išmaišyti ir užpilti kviečius.
    Nuolat maišant, užvirinti, paskui pavirinti 5 minutes ant silpnos ugnies.
    Sudėti sviestą ir smulkintus žalumynus, nukelti, išmaišyti.
    Skanaus.

Autorius: Ramūnas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų