Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 15 vienetų alyvuogių (juodos)
  • 1 valgomasis šaukštas tunų
  • 20 vienetų kaparėlių
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek sūris (DŽIUGAS (kietasis))
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
  • 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 15 vienetų alyvuogių (juodos)
  • 1 valgomasis šaukštas tunų
  • 20 vienetų kaparėlių
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek sūris (DŽIUGAS (kietasis))
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
  • 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Alyvuogės, česnaką, tuną, kaparėlius su citrinos sultimis ir aliejumi blenderiu sutrinti.
  2. Imti šaukštelius, ant dugno pabarstyti tarkuoto kietojo sūrio arba padėti kelias sūrio drožles ir ant jo uždėti užtepėlę
  3. Papuošti, pavyzdžiui, alyvuogės pusele su kaparėliu, o lėkštę špinatų lapeliais. Patiekti keptuose šaukšteliuose arba su balta duona Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų