Naminių kebabų receptas: Edita rekomenduoja išbandyti

„Atradau superinį būdą, kaip pašildyti naminį kebabą – į puikiąją orkaitę. Anksčiau kišdavau į mikrobangų krosnelę, tačiau nepatogu, nes ilgo neįdėsi, taigi nuo šiol minėtas būdas bus visuomet taikomas mano virtuvėje“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

Naudojau: didelį lavašą; 400 g vištienos file; pusę žaliosios paprikos; pusę agurko; pusę nedidelio pekino kopūsto; 1 pomidorą; mėgstamų prieskonių vištienai;

Česnakiniam padažui: 3 skilteles smulkiai pjaustyto česnako; 3 v.šaukštus majonezo; 3 v.šaukštus grietinės; citrinos sulčių, krapų.

Naminių kebabų receptas

Pirmiausiai juostelėmis supjaustome vištieną ir ją pakepiname keptuvėje su mėgstamais prieskoniais. Supjaustome visas daržoves vienodais gabalėliais, ant stalo tiesiame folijos lakštą ir ant jos dedame lavašą, kurį aptepame česnakiniu padažu.

Dedame pekino kopūstą, vištienos gabalėlius bei  likusias daržoves, viską atsargiai suvyniojame ir galiausiai lavašą sukame į foliją. Kepame orkaitėje apie 15 min., ištraukę supjaustome ir skanaujame. Skonis nepakartojamas dėl česnakinio padažo ir labai panašus į kebabinėse gaminamus. Nesuklysiu sakydama, kad dauguma nusiperkame greito maisto, bet namuose gaminamas maistas visuomet bus pats geriausias. Skanaus!

 


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų