Naudojau: didelį lavašą; 400 g vištienos file; pusę žaliosios paprikos; pusę agurko; pusę nedidelio pekino kopūsto; 1 pomidorą; mėgstamų prieskonių vištienai;
Česnakiniam padažui: 3 skilteles smulkiai pjaustyto česnako; 3 v.šaukštus majonezo; 3 v.šaukštus grietinės; citrinos sulčių, krapų.
Naminių kebabų receptas
Pirmiausiai juostelėmis supjaustome vištieną ir ją pakepiname keptuvėje su mėgstamais prieskoniais. Supjaustome visas daržoves vienodais gabalėliais, ant stalo tiesiame folijos lakštą ir ant jos dedame lavašą, kurį aptepame česnakiniu padažu.
Dedame pekino kopūstą, vištienos gabalėlius bei likusias daržoves, viską atsargiai suvyniojame ir galiausiai lavašą sukame į foliją. Kepame orkaitėje apie 15 min., ištraukę supjaustome ir skanaujame. Skonis nepakartojamas dėl česnakinio padažo ir labai panašus į kebabinėse gaminamus. Nesuklysiu sakydama, kad dauguma nusiperkame greito maisto, bet namuose gaminamas maistas visuomet bus pats geriausias. Skanaus!