Naminiai Kijevo kotletai pagal Justiną: gamina tik pagal mamos receptą

„Vieną gražią dieną mama Kijevo kotletų receptą perskaitė rusiškame laikraštyje, išbandėme ir mums labai patiko. Dabar visada gaminu pagal šį receptą ir kitiems rekomenduoju išbandyti“, – sako tinklaraščio „Baltoje lėkštėje“ autorė Justina.

Kijevo kotletams reikės: 500 g maltos vištienos; 60 g sviesto; žalumynų; druskos; pipirų; česnako skiltelių; 2 kiaušinių; miltų; džiūvėsėlių (paprikos skonio); aliejaus.

Į maltą mėsą įmaišyti druskos ir pipirų. Sviestą sumaišyti su mėgstamais žalumynais, česnakais, susukti į kepimo popierių ir padėti sušalti į kamerą. Maltą vištieną ir sviestą padaliname į 5 dalis. Paimame dalį mėsos, į jos vidų įdedame sviesto (lyg darydami cepelinus).

Kiaušinius išplakame su dviem šaukštais šalto vandens. Suformuotus kotletus apvoliojame miltuose, po to kiaušiniuose ir po to džiūvėsėliuose. Dedame juos 10 min. į šaldymo kamerą. Ištraukus vėl apvolioti kiaušiniuose ir džiūvėsėliuose.

Kepti įkaitintame aliejuje apie 10–15 min. Reikia stebėti, kad aliejus per daug neįkaistų, nes tada išorėję kotletai bus iškepę, o viduje – žali.


Rašyti komentarą...
N
Nesveikas
2021-05-07 02:57:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
Malta? Tai jau ne Kievo kotletas..
Atsakyti
-4

V
ViKiS
2021-05-06 22:09:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
Taip negalima nukrypti nuo natūralaus recepto ir, iškreipti supratimą "apie Jį"!
Atsakyti
-2

J
Jonas
2021-05-07 21:19:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
Čia zrazų o ne kijevo receptas
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (6)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų