Pasidalijo gardžių šaltibarščių receptu: idealiai tiks su virtomis bulvėmis

„Mėgstu šaltibarščius tirštus, kad visko būtų daug, o ne skiestus ir praskiestus“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Šaltibarščių ingredientai: 1 l kefyro; 2 v. š. grietinės; Pundelis krapų; Pundelis svogūno laiškų; 2 agurkai; 200 ml marinuotų burokėlių; Žiupsnis druskos; 3 kiaušiniai.

Šaltibarščių receptas

Kiaušinius išverdame. Agurkus sutarkuojame. Krapus ir svogūnų laiškus pasmulkiname. Daržoves sumaišome. Pagardiname druska, įmaišome grietinę ir supilame kefyrą. Sriubą išmaišome. Pagardiname virtais smulkintais kiaušiniais. Neįsivaizduoju šaltibarščių be virtų bulvių. Skanaus. Gražaus, šilto pavasario.


Rašyti komentarą...
B
Biata
2021-05-05 12:00:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tai negi mes lietuviai nežinome, kad šaltibarščiai valgomi tik su karšto bulvytės, dar krapų kais apibarstytom, kas čia vis rašinėja per šeimininkė, galvoja, kad žmonės valgo su pašariniais burokas?
Atsakyti
-5

J
Juna
2021-05-05 13:32:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tai kas čia naujo. Nejuokinkite
Atsakyti
-5

R
Roma
2021-05-05 15:04:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
Sita mes visi puikiai zinome
Atsakyti
-3

SKAITYTI KOMENTARUS (28)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų