Pasidalijo gardžių šaltibarščių receptu: idealiai tiks su virtomis bulvėmis

, Publikuota 2021.05.05 11:45

Ray 2021-05-07 01:51:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nu nesakykite kad taip gaminate šaltibarčius, nes viska sumetate, agurkus supjaustote stambiai ir jokios tavarkos pagal eiliškumą.
1Agurkus sutarkuojame.
2 Krapus ir svogūnų laiškus pasmulkiname.
3 Daržoves sumaišome. Pagardiname druska,
4 (aš dar su kočėlu patrinu tai kvapas šviežių daržovių buna.
5 įmaišome grietinę ir supilame kefyrą.
(aš stengiuosi pilti šaltibarčiams kefirą, tai nereikia grietinės)
6 ir tik ant galo supilu burokėlius ir kiaušinius.
(man patinka su obuolių sultimis)
7 (aš duodu jau gataviem šaldibarščiams dar 5 minutes pastovėti - subresti )
Taip bulvės su krapais ir užsipilu spirgučių.
   ATSAKYTI
2021-05-06 17:58:38
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Eik tu šikt,kokį naują receptą papasakojai!
   ATSAKYTI
Ray 2021-05-07 01:54:59
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ar tikrai moki gaminti tikrus šaltibarčius.
Žinok kad senovėje dar cukraus dėdavo, bet čia pagal skoni   ATSAKYTI
Polina 2021-05-06 16:08:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kas čia naujo? Juokingi tie receptai   ATSAKYTI
Sirenė 2021-05-05 22:45:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Pensininkai! Ypač gaunantys mažiau 200eurų! A4 nenorite pasninkui Doveikos šamo kotletų?
Kun. R. Doveika virtuvėje: mintys apie artėjančias šventes ir šamo kotletų receptas Kūčioms   ATSAKYTI
Irenė 2021-05-05 22:35:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
O čia ne Doveikos receptas? Jis dabar vietoj klausyklos ir maldų renkasi kitos šoumenės Baetos draugiją ir laiką leidžia televizijos ekranuose...   ATSAKYTI
Austė 2021-05-05 22:05:48
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tas pats pertapati jau užkniso   ATSAKYTI
Ray 2021-05-07 01:56:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Neskaityk ir neužknis.   ATSAKYTI
ERIKAS 2021-05-05 18:21:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
TINKLA KNISĖ, KAIP IR NUOMONĖN KAKOJANČIOS, NORMALIEMS PASIŠAIPYT... ĮDOMŪS ,VISTIEK, TOKIE...   ATSAKYTI
ERIKAS 2021-05-05 18:21:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
TINKLA KNISĖ, KAIP IR NUOMONĖN KAKOJANČIOS, NORMALIEMS PASIŠAIPYT... ĮDOMŪS ,VISTIEK, TOKIE...   ATSAKYTI
Roma 2021-05-05 15:04:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Sita mes visi puikiai zinome   ATSAKYTI
klaipėdietė 2021-05-05 17:58:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tikrai durnai atrodo,kai nieko naujo neparašo   ATSAKYTI
ELENA 2021-05-05 18:01:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tikrai juokinga.tai bent naujiena   ATSAKYTI
ELENA 2021-05-05 18:01:23
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tikrai juokinga.tai bent naujiena   ATSAKYTI
ELENA 2021-05-05 18:01:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tikrai juokinga.tai bent naujiena   ATSAKYTI
ELENA 2021-05-05 18:01:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tikrai juokinga.tai bent naujiena   ATSAKYTI
aras 2021-05-05 20:27:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Dėl skonio nesiginčijama.
Kitaip. Litras gero riebaus kefyro, litras pasukų, marinuotų obuolių sultyse burokėlių, smulkiai pjaustyti ar tarkuoti du, trys nulupti agurkai, geras žiupsnys druskos, saujelė smulkintų krapų, grietinės. O jau virtas kiaušinis su virtomis bulvėmis, tai tik tobulas priedas.   ATSAKYTI
Irenė 2021-05-05 22:36:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Liuks!  
Ray 2021-05-07 01:59:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tokie ir buvo tikri šaltibarčiai, bet kai nebuvo marinuotu burokėliu tai tarkuodavo virtus ir dėdavo rugštelės ir cukraus. Ir tik pasukos, gabalais tokiais.  
Jurgis 2021-05-06 16:31:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Kam rašyti nedąmones. Kas pasikeitė šaltibarščių recepte? Kad komponentus surašėte kita tvarka?    ATSAKYTI
Ray 2021-05-07 02:02:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Pasikeičia skonis ir pati struktura, nes dabar tikrų riebių pasukų ar tikro kefiro gabalinio negausi  
Ray 2021-05-07 01:53:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ar tikrai taip gamini šaltibarčius, įsiskaityk ir eiliškuma susidėliok.   ATSAKYTI
Juna 2021-05-05 13:32:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Tai kas čia naujo. Nejuokinkite   ATSAKYTI
Ray 2021-05-07 02:05:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tas ir nauja kad šuda dabar visi tik moka gaminti, o paskui mikrobangėi iš šaldituvo ištrauktus šaltibarščius šildo.
O pagal eiliškuma tai visai pamiršta, sumeta viska kaip į šiukšlių kibira užpila sintetiniu kefiru ir ėda.   ATSAKYTI
Biata 2021-05-05 12:00:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Tai negi mes lietuviai nežinome, kad šaltibarščiai valgomi tik su karšto bulvytės, dar krapų kais apibarstytom, kas čia vis rašinėja per šeimininkė, galvoja, kad žmonės valgo su pašariniais burokas?    ATSAKYTI
Ray 2021-05-07 01:38:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Geras patarimas yra kad agurkus geriau sutarkuoti   ATSAKYTI
Ray 2021-05-07 02:12:12
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Bulvytes jūs ir valgikite, dar aliejuje keptas, tai labiau nutuksite.
Aš tai virtas bulves su lupina krapais ir trupučio spirgučiu valgau   ATSAKYTI
Ats 2021-05-08 10:05:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Taip berydamas su spirgučiais tikrai busi "lieknas" kaip šiaudas   
REKLAMA
Į viršų