• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti gardų ir itin greitai paruošiamą patiekalą. Šis desertas itin patiks smaližiams bei gaivių desertų mėgėjams.

TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti gardų ir itin greitai paruošiamą patiekalą. Šis desertas itin patiks smaližiams bei gaivių desertų mėgėjams.

REKLAMA

Kruasanų apkepui reikės:

  • 6 kruasanų
  • 400 ml pieno
  • 200 gr kreminio sūrio
  • 150 gr cukraus
  • 3 kiaušinių
  • Šaukštelio vanilės ekstrakto
  • Šviežių arba šaldytų uogų

Gaminimo eiga:

Kruasanus supjaustyti nedideliais gabalėliais, sudėti į kepimo indą, išteptą sviestu. Kiaušinius, kreminį sūrį ir cukrų išplakti. Įdėti vanilę, supilti pieną. Visą mišinį supilti ant kruasanų ir palikti penkiolikai minučių. Sudėti ant viršaus uogas ir pašauti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti apie 40 minučių. Patiekti, kol patiekalas karštas.

Daugiau patarimų išgirskite vaizdo įraše recepto pradžioje.

Laidą „Kotrynos burtai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 10:30 val. per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:

Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Kotrynos burtai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų