REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išskirtinės spalvos ir išskirtinio skonio indiški pyragėliai – atradimas, kuriuo pasidalino tv3.lt skaitytoja. Moteris tikina, kad veganiški „samosai“ su obuolių uogiene sužavėjo tiek vyrą, tiek vaikus, todėl siūlo išbandyti ir kitiems.

Išskirtinės spalvos ir išskirtinio skonio indiški pyragėliai – atradimas, kuriuo pasidalino tv3.lt skaitytoja. Moteris tikina, kad veganiški „samosai“ su obuolių uogiene sužavėjo tiek vyrą, tiek vaikus, todėl siūlo išbandyti ir kitiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Receptui reikės: 

Įdaras:

3vnt dideli obuoliai 3v.š kokoso cukraus 3 v.š vandens (galima dėti, cinamono, imbiero)

Tešla:

500ml spelta tamsių miltų 2 a.š juodų - baltų sezamo sėklų 1 a.š ciberžolės 1 a.š druskos 6 v.š vegan tirpinto margarino 10 v.š šilto vandens

REKLAMA

Veiksmas:

Įdaras: obuolius nulupti ir supjaustyti, užberti cukraus, palaikyti 10min. Dėti vandens ir virti obuolienę.

Tešla: miltus, sėklas, druską, ciberžolę išmaišyti. Dėti margarino su vandeniu ir gerai išminkyti tešlą. Tešla minkosi gerai, tampa geltona. Padalinti tešlą į 8 dalis. Iškočioti, dėti įdarą ir daryti samosą. Kepti įkaitintoje orkaitėje 20-30min.

Receptu pasidalino „Vegan pipiras“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų