• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Hesburger“ gerbėjams – gera žinia

Didžiausias Baltijos šalyse ir Suomijoje greitojo aptarnavimo restoranų tinklas „Hesburger“ šiandien Lietuvos rinkai pristato pirmąjį naujos koncepcijos restoraną „Döner HeseKebab® & Gyros“. Restoranas įsikūrė Panevėžio rajone, Šilagalio kaime (Panevėžio aplinkkelis 22).

Didžiausias Baltijos šalyse ir Suomijoje greitojo aptarnavimo restoranų tinklas „Hesburger“ šiandien Lietuvos rinkai pristato pirmąjį naujos koncepcijos restoraną „Döner HeseKebab® & Gyros“. Restoranas įsikūrė Panevėžio rajone, Šilagalio kaime (Panevėžio aplinkkelis 22).

REKLAMA

Kartu su naujosios koncepcijos „Döner HeseKebab® & Gyros“ atidaromas ir įprastinis „Hesburger“ tinklo restoranas. Į jo įrengimą investuota 2,1 mln. eurų, sukurta 20 naujų darbo vietų, rašoma pranešime spaudai.

„Hesburger“ gerbėjams – naujiena

Naujojo restorano bendras plotas siekia beveik 376 kv. m, klientų zona – daugiau kaip 70 kv. m. Restorane įrengtos 32 sėdimos vietos, taip pat teikiama maisto išsivežti paslauga mirė greitojo aptarnavimo restorano produktams. Restoranas dirbs kasdien nuo 9 iki 22 valandos.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje atidaryto naujojo „Döner HeseKebab® & Gyros“ restorano koncepcija jau sėkmingai veikia Suomijoje ir Estijoje.

REKLAMA

Panevėžio regioną pasirinkome dėl strateginės vietos ir patogaus susisiekimo, todėl tikime, kad šis restoranas taps ne tik populiariu sustojimo tašku keliautojams, bet ir mėgstama vieta vietos gyventojams.

Įgyvendindami šį projektą, investavome daugiau kaip 2 mln. eurų ir sukūrėme 20 naujų darbo vietų, taip prisidėdami prie regiono ekonomikos skatinimo“, – sakė minėto greitojo aptarnavimo restoranų tinklo tarptautinės komunikacijos ir rinkodaros direktorė Ieva Salmela.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak I. Salmelos, minėtas greitojo aptarnavimo restoranų tinklas jau ilgą laiką savo restoranuose periodiškai siūlė kebabų produktus, kurie tapo populiarūs.

Atsižvelgiant į klientų pageidavimus ir rinkos paklausą, buvo nuspręsta sukurti atskirą ir unikalią restoranų koncepciją – taip 2021 m. Suomijoje duris atvėrė pirmasis „Döner HeseKebab® & Gyros“ restoranas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu Suomijoje veikia 4, o Estijoje – 3 tokio tipo restoranai. Lietuvoje ši koncepcija pristatyta atsižvelgiant į sėkmingą jos veikimą kitose šalyse bei klientų poreikius.

Naujajame restorane siūlomi įvairūs aukštos kokybės kebabų bei gyros patiekalai, kuriuose naudojami švieži ingredientai, autentiški prieskoniai ir originalūs receptai, specialiai sukurti minėtam greitojo aptarnavimo restoranų tinklui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų