Ekspertė atskleidė orkaitėje keptų bulvių paslaptį: išeina traškios išorėje ir minkštos viduje

Maisto ekspertė ir knygų autorė Rebecca Wilson pasidalino geriausiais savo patarimais, kaip pasigaminti labai skanių ir traškių orkaitėje keptų bulvių. 

Orkaitėje keptas bulves mėgsta visi, ypač prie gardžių sekmadienio pietų. Tačiau daugelis nežino, kokiu būdu geriausia jas ruošti. Maisto ekspertė Rebecca Wilson pasidalino savo idėjomis, kaip pasigaminti skaniausių orkaitėje keptų bulvyčių.

Prieš kepant orkaitėje, bulves išvirti iki galo

Knygų autorė ir maisto ekspertė Rebecca, kuri Instagrame turi 480 000 sekėjų, sako, kad prieš dedant bulves į orkaitę jas reikia ne apvirti, o praktiškai išvirti iki galo, rašoma dailystar.co.uk.

Ji sakė: „Kai verdate bulves, kurias po to ruošite orkaitėje, jas ne apvirkite, bet išvirkite iki galo. Taip išgausite norimą minkštumą. Tuomet reikėtų jas nuvarvinti ir palikti kiek pastovėti, kad nugaruotų skystis.

Tada rėtį gerai pakratykite – taip krašteliai bus traškesni. Padenkite jas karštu aliejumi ir kepdami orkaitėje būtinai bent keletą kartų pavartykite. Taip jos bus tikrai auksinės spalvos ir labai skanios.“

Rekomenduoja anties taukus arba alyvuogių aliejų

Savo knygoje ji rekomenduoja bulvių kepimui naudoti anties taukus arba alyvuogių aliejų. Rebecca taip pat siūlo naudoti universaliausias bulvių rūšis.

Ji sako: „Apie savo orkaitėje keptas bulves visada gaunu tik pačius geriausius atsiliepimus.“


Rašyti komentarą...
G
Gaigalas
2021-09-28 14:57:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
O gaidžio netinka tau kai, kodėl būtinai anties, jai pačio antrino užtepus, kas nutiktų?
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų