Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Vietoj deserto puikiai tinka kepti obuoliai. Ir kaip senai aš juos kepiau, nors visada mėgau. Taigi, šiandien ir nusprendžiau pyragą pakeisti keptais obuoliais su varškės įdaru ir razinomis.... Plius, dar keli ingredientai ir desertas gavosi tobulas. Taigi, kepkite ir jūs obuolius, nes juos ne tik gardu, bet ir sveika valgyti“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Vietoj deserto puikiai tinka kepti obuoliai. Ir kaip senai aš juos kepiau, nors visada mėgau. Taigi, šiandien ir nusprendžiau pyragą pakeisti keptais obuoliais su varškės įdaru ir razinomis.... Plius, dar keli ingredientai ir desertas gavosi tobulas. Taigi, kepkite ir jūs obuolius, nes juos ne tik gardu, bet ir sveika valgyti“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

 

Reikės: 4 obuolių, 120–150 gr. varškės (priklauso kiek dėsite įdaro), razinų (pagal poriekį), 1–2 a.š. grietinės, medaus, riešutų (naudojau graikinius).

Keptų obuolių receptas

Nuplautus obuolius išskobiau. Varškę sumaišiau su grietine, pagardinau medumi, sudėjau nuplikytas razinas ir išmaišiau, įdaras paruoštas. Obuolius subadžiau iš visų pusių. Į kepimo indą patiesiau kepimo popierių ir sudėjau paruoštus obuolius.

Kepiau įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje ~ 25 min. (kepimo laikas priklauso nuo obuolių dydžio ir jų rūšies). Ant iškeptų obuolių užpyliau medaus ir užbarsčiau smulkintų riešutų. Galite obuolius apibarstyti ir cukraus pudra, cinamonu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų