Jeigu kepti obuolius, tai tik šiuo būdu: pasidalino geriausiu receptu

„Vietoj deserto puikiai tinka kepti obuoliai. Ir kaip senai aš juos kepiau, nors visada mėgau. Taigi, šiandien ir nusprendžiau pyragą pakeisti keptais obuoliais su varškės įdaru ir razinomis.... Plius, dar keli ingredientai ir desertas gavosi tobulas. Taigi, kepkite ir jūs obuolius, nes juos ne tik gardu, bet ir sveika valgyti“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

 

Reikės: 4 obuolių, 120–150 gr. varškės (priklauso kiek dėsite įdaro), razinų (pagal poriekį), 1–2 a.š. grietinės, medaus, riešutų (naudojau graikinius).

Keptų obuolių receptas

Nuplautus obuolius išskobiau. Varškę sumaišiau su grietine, pagardinau medumi, sudėjau nuplikytas razinas ir išmaišiau, įdaras paruoštas. Obuolius subadžiau iš visų pusių. Į kepimo indą patiesiau kepimo popierių ir sudėjau paruoštus obuolius.

Kepiau įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje ~ 25 min. (kepimo laikas priklauso nuo obuolių dydžio ir jų rūšies). Ant iškeptų obuolių užpyliau medaus ir užbarsčiau smulkintų riešutų. Galite obuolius apibarstyti ir cukraus pudra, cinamonu.

 


Rašyti komentarą...
M
Maila
2021-09-29 10:01:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
O gal seniai...
Atsakyti
0

P
Pati ir valgo
2021-09-29 19:06:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tegul pati ir valgo...,kepa paprastus obuolius be jokių priedų
Atsakyti
0

P
Pati ir valgo
2021-09-29 19:06:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tegul pati ir valgo...,kepa paprastus obuolius be jokių priedų
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (9)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų