Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Labai skanu, megstu keptus cbuolius su varske ir su vaniliniu padazu
Jau senai kepu obuolius ir tik su medumi, nereikalingi visokie papildai, jie tik užgožia abuolio kvapą ir skonį. Išskobiu sėklaskilčius ir dedu 1-2 arbatinius šaukštelius medaus, tai pgal obuolių dydį, tas pat ir su temperatūra bei laiką.
Mano seneliai ir tėvai bei mano giminės, draugai bei aš jau 40 metų kepu tokius obuolius. Puikus receptas, kam taip šlykščiai apvadinti autorių. Galima ir be razinų, be medaus. Tikrai skanu!
Kūrvų repceptas!!! Daugiau nieko nemoka!
Kaitintis medus yra tikras nuodas
Ir vel pridetinis cukrus.ir kam jo reik,iškepi obuolį ir jis jau skanus,kam tie priedai.
Tegul pati ir valgo...,kepa paprastus obuolius be jokių priedų
Tegul pati ir valgo...,kepa paprastus obuolius be jokių priedų
O gal seniai...
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų