Jeigu kepti obuolius, tai tik šiuo būdu: pasidalino geriausiu receptu

Publikuota 2021.09.28 09:50

Reda 2021-10-05 13:11:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Labai skanu, megstu keptus cbuolius su varske ir su vaniliniu padazu
   ATSAKYTI
DONATAS 2021-09-30 08:24:04
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Jau senai kepu obuolius ir tik su medumi, nereikalingi visokie papildai, jie tik užgožia abuolio kvapą ir skonį. Išskobiu sėklaskilčius ir dedu 1-2 arbatinius šaukštelius medaus, tai pgal obuolių dydį, tas pat ir su temperatūra bei laiką.   ATSAKYTI
Mėta 2021-09-30 07:54:13
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Mano seneliai ir tėvai bei mano giminės, draugai bei aš jau 40 metų kepu tokius obuolius. Puikus receptas, kam taip šlykščiai apvadinti autorių. Galima ir be razinų, be medaus. Tikrai skanu!   ATSAKYTI
Rasa 2021-09-29 21:40:13
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kūrvų repceptas!!! Daugiau nieko nemoka!   ATSAKYTI
Irena 2021-09-29 21:22:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kaitintis medus yra tikras nuodas   ATSAKYTI
Ona 2021-09-29 21:13:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ir vel pridetinis cukrus.ir kam jo reik,iškepi obuolį ir jis jau skanus,kam tie priedai.   ATSAKYTI
Pati ir valgo 2021-09-29 19:06:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tegul pati ir valgo...,kepa paprastus obuolius be jokių priedų   ATSAKYTI
Pati ir valgo 2021-09-29 19:06:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tegul pati ir valgo...,kepa paprastus obuolius be jokių priedų   ATSAKYTI
Maila 2021-09-29 10:01:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O gal seniai...   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų