REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nesudėtingas marinatas, bet labai skanus ir vištiena gaunasi pikantiško skonio“, – rašo tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

Nesudėtingas marinatas, bet labai skanus ir vištiena gaunasi pikantiško skonio“, – rašo tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

REKLAMA

Ingredientai: 2 vištienos ketvirčių; 2 v.š. dijon garstyčių; 2 v.š. grūdėtųjų garstyčių; 1 v.š. medaus; 2 v.š aliejaus; 2 skiltelių česnako; 1 čili pipiro; druskos; juodųjų pipirų;

Receptas

Išspauskite česnaką, supjaustykite griežinėliais čili pipirą, sudėkite garstyčias, medų, aliejų, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite. 

Vištieną sudėkite į krepšelį, supilkite marinatą, paskirstykite tolygiai ir palikite marinuotis keletą valandų arba geriausiai per naktį.

Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 3040min., arba kol vištiena iškeps ir gražiai apskrus. Skanaus!

 

Na ir kas cia naujo?
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų