Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ar pasiilgote lietinių? Mes taip, ypač kai pabosta mėsa. Jų tuomet prikepu daugiau, užsišaldau, o kai reikia, atsišildau ir akimirksniu lietiniai garuoja ant mūsų stalo. Taigi, šiandien pas mus blynadienis“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Ar pasiilgote lietinių? Mes taip, ypač kai pabosta mėsa. Jų tuomet prikepu daugiau, užsišaldau, o kai reikia, atsišildau ir akimirksniu lietiniai garuoja ant mūsų stalo. Taigi, šiandien pas mus blynadienis“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 l pieno, 400 gr miltų, 1 kiaušinio, cukraus (pagal skonį), žiupsnelio druskos, aliejaus (keptuvei sutepti).

Receptas

Kiaušinį paplakiau šluotele, supyliau dalį pieno, subėriau miltus. Maišiau, masė gaunasi tiršta, bet taip ir turi būti.

Po truputį supyliau likusį pieną ir gerai išmaišiau, kad neliktų gumuliukų (galite masę dar perlietį per sietelį). Lietinių masę pagardinau cukrumi ir žiupsneliu druskos. Masė lietiniams paruošta, beliko kepti.

P.s. prikepę galite įsukti mėgiamą įdarą arba valgyti karštus, tik ką iškeptus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų