• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Ne paslaptis, kad protarpinis badavimas tampa vis populiaresne dieta. Vis dėlto, net ir esant daugybei informacijos šaltinių, kaip laikytis šios dietos, gali iškilti klausimų. Šį kartą TV3 laidos „Kviečiame daktarą“ žiūrovas Vygintas profesoriaus A. Unikausko teiraujasi apie sausą protarpinį badavimą.

Ne paslaptis, kad protarpinis badavimas tampa vis populiaresne dieta. Vis dėlto, net ir esant daugybei informacijos šaltinių, kaip laikytis šios dietos, gali iškilti klausimų. Šį kartą TV3 laidos „Kviečiame daktarą“ žiūrovas Vygintas profesoriaus A. Unikausko teiraujasi apie sausą protarpinį badavimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pastebėjo naudą sveikatai

Protarpinio badavimo dieta turi daugybę naudų sveikatai – tai pastebėjo ir laidos „Kviečiame daktarą“ žiūrovas, kuris laikydamasis šios dietos numetė net 15 kilogramų.

REKLAMA

„Laikausi protarpinio badavimo apie kurį pirmą kartą išgirdau iš Jūsų laidos. Man jis padėjo atsikratyti 15 kg. Dėl to esu be galo Jums dėkingas. Labai nuoširdžiai. Bet neseniai išgirdau, kad yra sausas protarpinis badavimas. Ką apie jį galvojate?“ – klausia Vygintas iš Kauno.

„Sausas protarpinis badavimas reiškia, kad tam tikrą valandų skaičių ne tik nevalgoma, bet ir negeriama“, – aiškina profesorius A. Unikauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak specialisto, ar laikytis tokio protarpinio badavimo modelio, ar ne – jis pasakyti negali, kadangi norint priimti tinkamiausią sprendimą reikia įvertinti paciento būklę – ūgį, svorį, atlikti kraujo tyrimus ir panašiai. Vis dėlto, A. Unikauskas sako, kad sausas protarpinis badavimas turi ne vieną privalumą, todėl jis pats ruošiasi bent keliolika valandų per parą tokį badavimo modelį išbandyti.

Laida „Kviečiame daktarą!“ – šeštadieniais, 11.00 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų