REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vaivos Budraitytės gyvenime siaučia nauji permainų vėjai. Astrologė neslepia emocijų, mat pagaliau moters gerbėjai gali įsigyti jos išleistą knygą „Gyvenimą keičiantys patarimai“.

Vaivos Budraitytės gyvenime siaučia nauji permainų vėjai. Astrologė neslepia emocijų, mat pagaliau moters gerbėjai gali įsigyti jos išleistą knygą „Gyvenimą keičiantys patarimai“.

REKLAMA

Knygoje yra sudėta autorės asmeninė smalsumą žadinanti patirtis ir rekomendacijos, kaip rasti raktą į tikrą laimę.

Vaiva, Jūs – viena populiariausių šalies astrologių ir būrėjų.Kaip gimė mintis leisti knygą?

Nuo paauglystės domėjausi sveikesne gyvensena, todėl visą gyvenimą rinkau visokius sveikuoliškus receptus, patarimus. Vieną dieną atėjo Jūratė ir pasiūlė viską užrašyti, kad ir kiti žmonės galėtų pasinaudoti , pagerinti savo sveikatą ir savijautą. Taigi, knygą išleisti tai ne mano, o Jūratės sumanymas.

Knygą pavadinote gana ambicingai – „Gyvenimą keičiantys patarimai“. Ar tikite, kad šių patarimų pritaikymas kasdienybėje gyvenimą gali apsukti 180 laipsnių kampu?

REKLAMA
REKLAMA

Tikrai tikiu, kai mėgini kažką keisti, tai ir keičiasi, ne veltui sakoma, nori pakeisti pasaulį, pradėk nuo savęs.

Kokios knygos pakeitė Jūsų pačios gyvenimą?

Didelį įspūdį paliko visos Piotro Badmajevo Tibeto medicinos knygos, Dipako Čiopros „Ideali sveikata“, Vydūno „Sveikata. Jaunumas. Grožė”

REKLAMA

Savo knygoje dalinatės sveikatos, grožio bei laimės patarimais. Kaip manote, kuriai iš šių sričių reikėtų skirti daugiausiai savo dėmesio?

Niekaip neapsisprendžiu, ar sveikas žmogus visada laimingas, ar laimingas žmogus visada sveikas...čia kiekvienam pagal suvokimą, man asmeniškai sveikata ir gera savijauta svarbiausi, nors turiu ir kitokių pavyzdžių.

Ar šioje knygoje skaitytojos ras astrologijos?

Kad skaitytojas neužsnūstų, įdėjome pramoginių tekstų apie zodiako ženklus.

Kokiam žmogui skirta Jūsų knyga?

Optimistui, kuris žino, kad vis tiek yra būdas, kaip viską pakreipti į gerą, susikurti stebuklą ir vieną dieną netikėtai pasveikti, tapti laimingu, nes taip nulėmė Dievai ir žmogaus pastangos.

REKLAMA
REKLAMA

Knyga skirta ir pesimistui, kuris viskuo nusivylęs: daktarais, gyvenimu, santvarka ir t.t. Kadangi viltis miršta paskutinė, pesimistas taip pat nori išmėginti tą absurdiškai keistą būdą, nes negali žinoti, gal tos moterys tikrai parašė nors vieną jam tinkamą patarimą?

Kodėl iš daugelio knygų apie sveikatą, grožį ir laimę, skaitytojos turėtų rinktis būtent šią knygą?

Todėl, kad viskas pritaikyta mūsų klimatui, mentalitetui, na, tiesiog Lietuvos gyventojui.

Koks jausmas apėmė, kai pirmą kartą į rankas paėmėte dar spaustuvės dažais kvepiančią knygą „Gyvenimą keičiantys patarimai“?

Pagalvojau, kad reikia stengtis taip atrodyti, kaip fotografės Gretos Skaraitienės nuotraukose, kurios yra elegantiškai pakoreguotos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ko palinkėtumėte skaitytojams?

Sveikatos, laimės ir gausos. Mylėkit ir būkit mylimi.

Ir pabaigai... Kokias 3 perskaitytas knygas rekomenduotumėte Knygų klubo skaitytojams?

Juozo Vasiliausko „Žolininkas pataria,“ Ian A.Baker „Tibeto gydymo menas“, Y. Vaisin, Y. Lin „Kinų mitybos sistema“, bet ši knyga tinka tik tiems, kurie supranta rusiškai ir angliškai, na, ir aišku, kiniškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų