• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paukštiena - lengvai virškinama mėsa, turtinga baltymų. Ją mėgsta visi: ir vaikai, ir suaugusieji bei senyvo amžiaus žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Paukštieną lengva skaniai ir greitai pagaminti. Prieš naudojant patartina nuimti odą, nes joje gausu cholesterolio. Ypač maistinga balta krūtinėlės mėsa.

REKLAMA

Šiam patiekalui reikės:

2 vištos krūtinėlės, svogūnas, 2 morkos, truputis saliero, lauro lapeliai, pipirai, druskos pagal skonį,  šaukštas manų kruopų, kiaušinis.

Vištieną atskiriame nuo kaulo ir sumalame. Iš kaulų, morkų, saliero ir svogūno bei prieskonių išverdame sultinį, perkošiame per sietelį. Morkas ir svogūną taip pat sumalame, sudedame vištieną, manų kruopas, kiaušinį, prieskonius ir išmaišę formuojame kukulius. Verdame juos pasūdytame vandenyje. Išvirusius sudedame į karštą sultinį ir patiekiame su grietine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų