Besiginčydami apie sveiką mitybą, sriubų naudingumu, atrodo, neabejojame. Visi žinome, kad sriubą naudinga ir sveika valgyti kiekvieną dieną.
Šiai sriubai reikės:
1,2 kg cukinijos, 2 morkos, 4 puodeliai daržovių sultinio, puodelis balto vyno, 2 vidutiniai svogūnai, keli sriubos šaukštai sojų faršo, aliejaus, pagardinimui - petražolių ir pipirų.
Aliejų pakaitiname ant silpnos ugnies ir sudedame susmulkintus svogūnus. Sudedame nuluptą ir supjaustytą cukiniją bei morkas ir kepame 10 min., kol suminkštės. Viską sudedame į sultinį, įpilame balto vyno, sojų faršą ir verdame 7 min. Išimame daržoves bei faršą ir sumalame arba pertriname per sietelį. Gautą masę sudedame atgal į puodą, paskaniname petražolėmis ir pipirais. Druskos - pagal skonį.
Skanaus!