Bet visai neseniai Rihanna prisipažino, jog ji tiesiog dieviną greitą maistą. Keliaudama į turą ji visada pasirūpina, jog ten kur gyvens jai netrūktų bulvių traškučių, mėsainių ir įvairių užkandžiu. Garsiausių hitų atlikėja teigia, kad ji tiesiog nekenčia daržovių.
Tačiau dainininkė atskleidė savo slaptą ginklą, kaip tiek valgant jai pavyksta išlaikyti dailias kūno formas. Pasirodo, žymi moteris turi savo asmeninę šefę - Debbie Solomon, kuri jau ne vienerius metus rūpinasi jos mityba prieš turus. Nors Debbie yra pasaulyje žinoma kulinarė, ji nežinojo, jog atranka, į kurią ją pakvietė, buvo konkursas tapti Rihannos asmenine kulinare.
Šefė dažnai žvaigždę lepina subalansuotu, tačiau itin gardžiu maistu – vištiena su kariu, ryžiais, ėriuko mėsa. Debbie rūpinasi ir atlikėjos rengiamų vakarėlių, gimtadienių maistu.
Rihannos dienos meniu:
Pusryčiai: virtas kiaušinis, skrebutis, šviežios uogos ir stiklinė šilto vandens su citrina.
Pietūs: vištiena su kariu.
Vakarienė: garuose kepra žuvis su daržovėmis.